ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2014 10:04:39 - Vojta U.

řidiči

Auta ve špatném technickém stavu nebudou moci na silnice. Mysleli jste ale také na to, co udělat proto, abyste takovému stavu zabránily? Proč máme auta oproti cizině v tak hrozném stavu? Odpověď je jednoduchá, mají kvalitní silnice, na rozdíl od nás. Jsem velmi zvědav na Vaši odpověď. Děkuji Vojta

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2014 15:36:44 - Mgr. Petr Adam
Dobrý den,
upřímně netuším o čem hovoříte. Nevím o takovém předpisu, že by byl schválen. Jistě nic tak jednostranného jak popisujete.
Souhlasím s Vámi samozřejmě v tom, že silnice jsou ve špatném technickém stavu. A vězte, že za to nenesu ani procento odpovědnosti, když jsem ve sněmovně 1 rok za zcela novou stranu. Proč jsou ve špatném stavu? Protože tu byl dvacet let hýčkán zlodějský systém rozkrádání skrze stavby a opravy silnic, ze kterého profitovalo několik zločinců. A vězte také, že ze své pozice dělám vše proto aby se tato realita změnila.
Pokud jde o vozidla a jejich technický stav, tak předpokládám, že je především v zájmu nás řidičů a pasažérů aby jezdila auta v dobrém technickém stavu a to především z důvodu bezpečnosti. Současně ale také z důvodů ekologických. Jistě ne všechno opotřebení a špatný technický stav je výsledkem špatných silnic. Bohužel nic nemládne, ani automobil a bez řádné péče jednoho dne bude jeho "život" u konce a je opět v nejlepším zájmu Vás jako majitele aby tento život byl co nejdelší. 
Nic není černobílé ...ale můj boj za lepší silnice je na všech úrovních maximální.
s pozdravem 
Petr Adam