RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.11.2014 16:03:16 - A.Hampl

cesta do Ruska

Co si myslíte o iniciativě komunisty Filipa vytvořit v parlamentu delegaci s ní odjet do Ruska? A proč tam údajně ODS nenominoval zástupce? A druhý dotaz, co vlastně říkáte na výsledky ukrajinských voleb? Vidíte nějaké světlo na konci tunelu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2014 8:32:50 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážený pane A. Hample,

pan místopředseda Filip jel do Ruska na pozvání místopředsedy Státní dumy Sergeje Železňaka, který má kvůli účasti na anexi Krymu zakázaný vstup do EU. Jen to je podle mne dobrý důvod s cestou nesouhlasit. S tím, že ODS nenominovala svého zástupce na cestu, kterou měl vést předseda KSČM, souhlasím. Rovněž jsem dnes podpořil ve Sněmovně usnesení, které vyjadřuje nesouhlas s cestou pana Filipa. Na otázku ohledně výsledku ukrajinských voleb jsem již odpovídal. Mou odpověď najdete na profilu Parlamentní listy. Bylo to sice před jejich konáním, ale dnes se znalostí výsledku na odpovědi nemusím nic měnit.

S pozdravem

Jan Zahradník