Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.11.2014 11:23:30 - Bady

historie se opakuje

Vydrželi jste to rok, než jste začali používat podobné praktiky jako VV, kdy jste veřejně začali osočovat své koaliční partnery a začali jste se hádat. Nebo mě vyvedete z mého přesvědčení? A jak vám teď věřit, že není jen otázkou času, než to doženete do extrémů jako VV a ve finále se začnete hádat i mezi sebou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.11.2014 22:58:46 - Mgr. Jana Pastuchová

Vážený Bady,

předpokládám, že narážíte na poslední dění kolem ministra zdravotnictví Svatopluka Němečka. Představte si, že byste měl v práci kolegu, o kterém byste věděl, že vytváří projekty, ze kterých nebude mít prospěch zaměstnavatel ani zákazníci, ale další firmy, ve kterých dříve sám působil.  Zůstal byste klidný a mohl byste s ním spolupracovat a dívat se mu zpříma do očí? Chceme tyto věci řešit, a to se bohužel neobejde bez menšího či většího humbuku. Veřejnost má právo vědět, co se děje. Pokud budeme všichni pracovat tak, jak jsme se zavázali v rámci koaliční dohody, nemusíte se obávat nějakých extrémů. Srovnání s VV navíc považuji za nepatřičné, neboť tam šlo přeci o něco jiného. Neočekávejte ale, že budeme kostlivce zametat pod koberec, o tom Hnutí ANO 2011 rozhodně nebylo, není a nebude. Nicméně věřím, že pan premiér Sobotka celou situaci kolem pana ministra Němečka pečlivě vyhodnotí, vyvodí z ní důsledky a vzduch se zase v rámci koalice vyčistí. Pan Němeček pochybil, ale zbytek Vlády ČR musí pracovat dál.

S úctou,

JP