Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2014 14:52:00 - Jurka Z.

Babiš

Vyslovil jste kritiku toho, jak se rozhoduje o postech uvnitř hnutí. Mě již od počátku přijde, že v hnutí není moc prostoru pro různé názory a vše řídí jeden člověk a jeho nejbližší. Je to tak? Jak to funguje uvnitř strany? Komunikuje vedení s poslanci? A poslední dotaz, nepřijde vám divné, že Babiš našel náhradu za Prachaře za noc?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.11.2014 15:26:01 - Ing. Martin Kolovratník
Dobrý den. Ano je to tak, ve vnitřní komunikaci je určitě hodně věcí ke zlepšení. A myslím, že je to proces, který je pro hnutí ozdravný a správný. Každopádně vás mohu ubezpečit, že to není až tak polarizované, jak píšete – tedy, že rozhoduje pouze jeden člověk a jeho okolí. Andrej Babiš je jednoznačně naším lídrem s velkým charizmatem a má silný vliv. Vedle něj máme předsednictvo, grémium nebo poslanecký klub. Komunikaci se ale musíme učit a máme hodně co zlepšovat. Například informací směrem do poslaneckého klubu by mohlo být více a klub by se měl s vedením scházet častěji. Samozřejmě, že náhrada za Prachaře nepřišla přes noc. Předseda Babiš s p. Ťokem jistě jednal delší dobu. A zrovna toto je moment, který by se podle mého názoru měl zlepšit. Tvrdím, že o takovéto nominaci nemůže rozhodnout pouze desetičlenné předsednictvo, ale že by se měl vyjádřit i poslanecký klub.