ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.11.2014 12:58:40 - Hana D. D.

Co Vy na to?

Paní Lorencová, znala jsem Vás dlouho jako neohroženou investigativní novinářku, které se báli skoro všichni lumpi. Podvodníky a tuneláře jste honila a o všem zlém natáčela. Jak se Vám teď jen sedí ve Sněmovně a poslouchá a schvaluje například personální politika vašeho "vedoucího" A. Babiše? Nebyla by instalace pana Ťoka do čela MD kdysi pikantním námětem na Vaši reportáž, kde byste všechny pořádně osolila??? Je mi jasné, že dnes jste jinde, třeba jste změnila názor a hlavně už Vám neplatí televize. Jo, jo chceš-li s vlky býti, musíš s nimi výti. Zase na druhou stranu, osud rádoby politika, bývalého investigativního novináře R. Johna by Vám mohl být varováním. Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.11.2014 20:42:32 - Jana Lorencová

Vaše otázka mi připadá poněkud nepřehledná. Pokud jde o pana Ťoka do čela MD, asi by to pikantní námět pro moji reportáž nebyl, ani kdybych ještě točila. Z toho, co o panu Ťokovi vím, vyplývá, že byl zaměstnancem - manažerem a nikoli spoluvlastníkem společnosti Skanska. Rozhodně nejde o to, zda mě platí či neplatí televize. A pokud jste mě dobře poznala, pak víte, že "s vlky nevyji".