ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.11.2014 10:46:06 - Martin 1977

Je vysílání ČT nestranné a vyvážené?

Vážený pane senátore, chtěl bych vám poděkovat za názory, které veřejně prezentujete a určitě by se pod ně podepsalo mnoho obyvatel. Mediální útoky na pana prezidenta pokračují, ale co říkáte na to, že se k tomu připojuje i ČT, která má být objektivní a vyvážená? Přispívají na ní všichni spoluobčané a vyjadřují v diskuzích velkou nespokojenost, že musí povinně přispívat na nekvalitní produkt. V žádném případě ale nemá ČT na občany takový vliv, jaký by možná chtěla mít. O protiruském vysílání se ani nebudu rozepisovat. Neměla by se stát soukromou stanicí, když nedokáže objektivně a vyváženě informovat, ale neustále prezentuje názory jedné strany? Odpor vůči ČT je velký a zajímalo by mě, jaký na to máte názor Vy? Díky za odpověď a přeji hezký víkend. Martin

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.11.2014 9:50:07 - Jan Veleba
Můj názor pane Martine je úplně stejný jako ten Váš. Jde to tak daleko, že včera v pořadu Interwiev si ČT 24 vzala do pořadu dvě ženštiny (paní ani dámy to pro mne nejsou, byť mají čerstvou cenu Václava Havla za „kreativní disent“!!!) z Pussy Riot. Když se podíváte na webové stránky jedné z nich (viz moje předchozí odpověď „Miris“), tak tam uvidíte, co jsou zač. Včerejší pořad s nimi na veřejnoprávní televizi, to je zatímní vrchol ČT. Co s tím nevím, ale jedno vím zcela jistě – tento způsob podávání informací naší milé ČT je pro její cíle, které někdo zadává, jednoznačně kontraproduktivní!