Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2014 11:35:32 - S.G.

Opravuji svůj nepovedený dotaz panu Foldynovi (ten dopolední byl smazán)

Děkuji ČT ZA VŠECHNO , především, jak vyvážený pohled na naší spokojenou českou veřejnost nám dennodenně poskytuje. Štěstí našich občanů je dovedeno do nejvyšších úrovní, jaké jsou v Evropě jen možné. Je to z velké míry dáno vyváženým a spravedlivým vysíláním a výběrem těch nejkvalitnějších pořadů, analytiků a odborníků, kteří naši českou společnost stále více eticky, kvalitně a morálně obohacují a kultivují. - My občané se můžeme ČT jen s úctou poklonit a děkovat že naše ČT myslí na všechny a spravedlivě a bez rozdílu, což je možné jen u nás a v okolních zemích to běžné a samozřejmé zdaleka není. - Děkujeme i demokracii v rukou českých politiků a děkujeme i ČSSD . - Jsme hrdi na tuto zem a můžeme být okolním zemím bez nadsázky dobrým příkladem. - Odpověď nevyžaduji a jen aby to vydrželo navždy. S úctou k této svobodě, ČT a politikům se klaní řemeslník Gregor

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2014 12:20:07 - Jaroslav Foldyna

Vážený pane řemeslníku Gregore,

napsal jste to nádherně. Nemám, co bych k tomu dodal. Snad jen to, že v ČSSD děláme vše pro to, abychom některé chyby neopakovali. Vaše slova o úžasné a objektivní České televizi mě naplňují pocitem, že čím ona bude takto objektivnější, tak tím více lidí si uvědomí, že už zase ryjeme rypákem v zemi.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna