Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.11.2014 17:56:47 - miascimia

vzkaz

Vzkaz Zemanovi. 
Inu, musím ocenit Vaši odvahu vystoupit před rozhněvaným davem a to, že se na rozdíl od některých Vašich sousedů na pódiu, za deštník neschováváte... Z Vašich úst pak zazní : ,, Nebojím se Vás...!." 
Ale já se Vás bojím, pane prezidente, a to velmi. Bojím se, že díky Vašemu postoji nabírá naše země nebezpečný kurs směrem do náruče Putina, směrem do pekel. Děsím se Vašich projevů, že tenkrát vlastně o žádné zvláštní násilí na Národní ani nešlo, žádný velký masakr to nebyl ( projev, který si nezadá svou zrůdností s projevy popíračů holokaustu)... Bojím se, že díky Vašim projevům se nás začínají svobodně smýšlející země štítit a totalitní Čína Vám tleská. Ano, pane prezidente bojím se Vás, stejně jako bych se bála Hitlera, Stalina a Grebeníčka. Díky tomu, že se jich tolik lidí neobávalo se mohli stát tím čím byli... Mít strach z totality je nutná podmínka k následné obraně – boje se zlem.
Je pěkné, že máte pro strach uděláno a vajíček, rajčat ani hvizdu se nelekáte, měl b

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.