Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2014 15:37:23 - Mirka C.

kariéra

Sledovala jsem vás již před volbami a moc vám fandím. Podle mě jste nejvýraznější tvář ANO v Praze a jste mi sympatický víc, než paní Krnáčová. Pokud se ale neplete, v radě města neste. Proč? A hlavně by mě zajímalo, zda plánujete kandidovat v příštích volbách do sněmovny?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.11.2014 12:00:23 - Ing. Patrik Nacher

 Pěkný den,

Děkuji za milá slova, takhle v neděli potěší. V Radě města nejsem proto, že jsem odmítl navržené portfolio - zdravotnictví a bydlení - neb to nejsou oblasti, kterými bych se zabýval. A já opravdu ty věci, které říkám veřejně, v médiích, na shromážděních, myslím vážně a stejně před volbami i po volbách. Před volbami jsem říkal, že bych chtěl pomoci v oblastech, kde se profesně roky pohybuji - finance, vzdělávání, sociální oblast. Pokud tato zaměření získal někdo jiný, nemohu se přes noc stát odborníkem na něco jiného. To je přesně to, co lidi na politicích irituje a to jakkoliv samozřejmě platí, že politik by měl být především dobrý manažer, komunikativní a otevřený člověk, schopný formulovat svoje představy a vize. Nicméně v mém pojetí, by měl mít k daným oblastem alespoň nějaký vztah. A mně přišlo fér držet oblasti, kterými se zabývám. Politika není jen o funkcích.