JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2014 21:57:30 - Tomas Oizo

Odběr zboží v Rusku

Dobrý den pane Filip.Mám dotaz ohledně českého vývozu do Ruska.Naše firma má cca 90 % zákazníků na ruském trhu.Proto mě zajímá jestli dokážete odhadnout následující vývoj vztahů mezi Čr a Ruskem.Dotknou se nějak ty nesmyslné a zbytečné sankce ruského trhu s námi? Děkuji za odpověď.S přátelským pozdravem Tomáš Charvát. PS:Doufám že jim to v následujících volbách nandáme.Jako nejmladší člen KSČM v našem městě mě jen dost mrzí že mezi námi není dost mladých.Chápu že dnešní mladí jsou sfanatizovaní proamerickou propagandou z televize,ale stejně je to škoda.Možná by sme se jako strana mohli zaměřit na propagaci mezi mladými lidmi.Mějte se hezky a těším se na brzkou odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.11.2014 13:41:31 - JUDr. Vojtěch Filip
Dobrý den, mám za to, že jakákoliv stagnace v rámci ekonomiky a obchodu je v neprospěch České republiky. A proto věřím, že zvítězí zdravý rozum. Co se týče mladých členů KSČM z celkového pohledu, mladí lidé do KSČM vstupují, a pokud Vám jde o větší nárůst mladých, bude dobře, pokud ve svém bezprostředním okolí budete toto sám prosazovat. Záleží na každém z nás, jak budou lidé KSČM vnímat a já věřím, že čím dál víc získává KSČM dobrou pozici v rámci České republiky. Vojtěch Filip