Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.11.2014 18:48:18 - Lívie

Miloš Zeman

Podle vás se prezident chová stále stejně. Byl tak podle vás Zeman takový hulvát vždy? Já myslím, že ne. Za tu dobu, co nebyl v politice, zanevřel na všechny, co mu kdy ublížili, na čem není nic špatného, ale neměl by to jako prezident dávat nyní tak okatě najevo.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2014 10:35:23 - Jaroslav Doubrava
Dobrý den. Určitě hulvátem nebyl a za takového ho nemohu považovat ani dnes. Vždyť ony lehké děvy nazval tak, jak se nazývají ony samy, jen v českém překladu. Myslím si, že i kdyby je nazval např. jako „Dámské přirození“ strhl by se stejný povyk jako v tomto případě. Víte, zkuste si představit, že by takové vystoupení ony lehké děvy provedly v Chrámu sv. Víta na Hradčanech. Ten je pro naše věřící a myslím, že nás všechny, stejným symbolem jako onen chrám v Moskvě.

A že zanevřel na ty,co mu ublížili? Ani v tomto případě nemyslím, že máte pravdu. Vidím silně negativní vztah mezi jím a Schwarzenbergem. I v tomto případě se vyjadřuje tak, jako Schwarzenberg o něm.

V politice na kohokoli zanevřít vlastně nemohu. Je o diskusi a kompromisech. Ty by se těžko hledaly. A dojdu li k tomu, nemohu to dávat najevo. To pravdu máte. Zdravím Vás. Jar. Doubrava