ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2014 14:12:37 - Rachell

méně kulturní lidé

Včera jsem koukala na 168 a vy jste tam mluvil na mítinku na podporu prezidenta. Zaujala mě jedna věta, kdy jste hovořil o méně kulturních lidech. Konkrétně jste řekl, že bude možná třeba tu méně kulturní číst národa promluvit. Můžete, prosím definovat méně kulturního člověka? Tento termín nedávno použil i Gazdík a já mu vůbec nerozumím. Je každý, kdo má jiný názor méně kulturní nebo by se dalo říct méněcenný? Děkuji za vysvětlení a definici spojení ,,méně kulturní člověk“

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2014 10:00:33 - Jan Veleba
To nebyla moje věta, ale věta místopředsedy Dolní sněmovny Petra Gazdíka. To je tak otřesné sdělení tohoto vysokého politika, že se snažím na ně upozorňovat, protože má velmi blízko k rasistickým teoriím. On za tuto méně kulturní část národa zřejmě považuje venkovského člověka. Já mám názor přesně opačný a těchto lidí si velmi vážím. Znám je a vzešel jsem z nich.