ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2014 11:38:29 - Jana Janová

Nejsme příliš shovívaví?

Dobrý den.
Působení pravice je čím dál více agresivní jak svoji formou, tak obsahem. Není načase, abychom si přestali hrát na přehnaně slušné a tolerantní? Policie neraagovala na útok proti prezidentovi a jeho hostům, státní orgány mlčí i při stupňujícím útokům ČT a ČR proti prezidentovi a velkému množství nepravicových občanů. Kam to až zajde? Pro pravici neplatí morálka, ani zákony? Děkuji za reakci. Také děkuji za Vaši snahu a odvahu alespoň s diskusích čelit zpupnosti a nevychovanosti stoupenců pravice.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2014 12:39:07 - Jan Veleba
Nevím, jestli úplně vše lze svádět na pravici, ten problém bude hlubší. Jistě, hlavním tlučhubou, který vede útok na prezidenta je dekadentní Kalousek, který má nejmenší mravní kredit prezidenta soudit. Ono to ale všechno je podle mne pečlivě organizováno a mám neblahé tušení, že prsty v tom bude mít mezinárodní kapitál. Proč? Protože Zeman není kladeč věnců a filozofující mluvka, on koná. Co? No přece otevírá dveře pro naše firmy, pro český kapitál. A kam? Nikoliv na západ, tam prostor není, ale na východ, kde je a který jsme si po revoluci samo zavřeli (Dlouhý a spol.). A toto se nebude západnímu kapitálu líbit, ani náhodou. Jde tedy podle mne o vážnou věc, která má vztah k naší suverenitě. Ale přesně opačný, jak nás dnes a denně straší xenofobií anitiputinovci.