PhDr. Martin Komárek

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.11.2014 16:06:23 - Verča F.

lídr

Dobrý den. Proč jste vlastně nekandidoval za Prahu? Pokud se nepletu, bydlíte zde a ač byl v Praze jednička Babiš, jako dvojka byste taky 100% uspěl a myslím, že ve sněmovně nikdo neřeší, jako kolikátý jste se tam dostal. A co jste tak vykonal pro Liberecký kraj, kam spadá vaše působnost? V.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.12.2014 11:43:08 - PhDr. Martin Komárek
 Vedení Ano mě požádalo, abych kandidoval v Libereckém kraji, jako jedna ze známějších osobností. Martin Stropnický, též Pražák takto například kandidoval na jižní Moravě. Poslanci, ač zvoleni v určitém kraji, jsou zvoleni proto, aby přijímali zákony pro celou republiku, ne pro jednotlivé kraje. Přes to se samozřejmě snažím ve svém volebním obvodě pomáhat, seč mohu. Je to ale na celý román. Rád se s Vámi setkám ve své poslanecké kanceláři v Liberci na ulici 5. května číslo 175, kde jsem každé pondělí, jen se, prosím, dopředu objednejte na mém poslaneckém mailu. Těším se.