ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.12.2014 14:52:45 - lubor

Vězeňská služba může být bezpečnostní riziko

Pane poslanče děkuji vám za reakci/odpověď na téma VS. Protože jste na můj dotaz nezareagoval, ale jen ho přeskočil chápu to tak, že problému vůbec nerozumíte, už se radši nikdo ani vy nevyjadřujte k problémům kterým očividně nerozumíte a nebo nejste ochotni se s problémy seznámit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.12.2014 15:03:14 - Marek Černoch

Dobrý den pane Lubore.

Omlouvám se, ale té práce je opravdu hodně a tohle není otázka na 5 minut.


Bezpečnost se rozděluje na vnitřní a vnější a dle mě je v současné době velmi důležité stabilizovat vnější bezpečnost, tedy armádu. Ostatní bezpečnostní složky jsou pod služebním zákonem, který se bohužel mnoho zástupců bezpečnostních složek bojí otevřít, protože je zde riziko, že mnohé politické subjekty si brousí zuby na výsluhy. Jsem přesvědčen, že policie, hasiči, VS si zaslouží především dlouhodobou koncepci a lepší ohodnocení. Může se začít tím, že se jim vrátí celých 10%. Jen bych doplnil, že já osobně podporuji zlepšení platových podmínek BS.