ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.06.2011 14:12:37 - jiroh

Příslušné statutární orgány

Dobrý den, budete jako zřizovatel nemocnice v Liberci zasahovat v liberecké nemocnici? Všechno vypadalo na začátku docela dobře.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2011 14:33:10 - kraj Liberecký
 Krajská nemocnice Liberec je akciovou společností, ve kterém je Liberecký kraj majoritním akcionářem, druhým akcionářem je Statutární město Liberec.
Veškeré kroky , respektive zásahy v tomto zařízení, mohou jít tedy pouze cestou příslušných statutárních orgánů této společnosti..Na tento týden je již naplánováno jednání představenstva a dozorčí rady,které jsou v prvé řadě kompetentní se veškerými problémy zabývat.V tomto týdnu proběhne také již dříve ohlášené jednání řádné valné hromady s programem daným legislativou.
Liberecký kraj má,prostřednictvím svého zastoupení zde, dostatečný prostor k získání konkrétních informací , potřebných k realizaci případných rozhodnutí, která také bude na této půdě koordinovat s dalšími řádnými členy statutárních  orgánů této společnosti.Vždy je přitom veden tím, aby veškeré, kroky a opatření byly učiněny  jak ve prospěch ekonomické stability této společnosti, tak rozsahu a kvality zde poskytované péče. Je si vědom i toho, že k těmto cílům jsou nezbytné dobře pracující  odborové organizace na základě  včasné a konstruktivní výměny informací, a spokojení zaměstnanci.