Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.07.2011 8:06:48 - Ten, který volí pravidelně (Dr. Jan Hájek)

Promopro a MFF

Dočetl jsem se na ParlamentníchListech, kterak Promopro zvučí Karlovy Vary, respektive zvučilo. O částce ani tendru nikde ani slovo. Nepřijde to vám, pane poslanče, skutečně skandální, až do nebe volající, jak se k nám tato společnost chová?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.07.2011 11:28:55 - Ing. Jiří Dolejš

Pokud máte na mysli chování Promopro, tak to je soukromá firma, která si logicky jde za svým byznysem. Faktem je že partnerem MFF Karlovy vary je i Ministerstvo kultury, které samozřejmě může (lépe řečeno musí) seldovat jak je nakládáno s jeho podporou. Klíčovými partnery MFF jsou ale také velké firmy typu ČEZ, Vodafon, a mnohé další.

Takže o tom co a za čí peníze bylo v rámci festivalu utraceno nás mohou informovat pouze představitelé festivalu samotného. Zatím lze jen těžko říci, co by mělo být skandální, kromě toho že jméno firmy Promopro je sklońováno v souvislostech s nezodpovědností ministra A. Vondry a nepochybně to její obchodní pověsti nepřispělo. Bohužel v tuto chvíli vám nemohu napsat více.