MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2011 11:08:51 - lukas

Trojspolek

Vypadá to tak, že trojspolek si dělá, co chce, po nás potopa. Došlo na proklamované jednání s opozičními stranami ohledně možnosti úpravy reforem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.07.2011 16:18:00 - MUDr. Jiří Koskuba

Možná i Vy jste zaznamenal, že po roce slibů a naprosto trapném úvodu posledního červencového mimořádného "reformního" jednání poslanecké sněmovny, došlo během něj konečně k setkání čelných představitelů vlády a ČSSD. Hurááááá!!!!!

Pochopitelně se zase nic moc nedohodlo. Jakési sliby ze strany pana premiéra padly. Co už jich bylo. A bude. Nicméně naše milovaná vláda, není-li zrovna těžce rozhádaná, zase tak moc na nějakých těch slibech nebazíruje, že!?!? 

Já, prostý "opoziční podposlanec IV. kategorie"  však u tohoto jednání nebyl. Mně stačilo jednání sněmovny samotné. Schůze byla svolána na poslední chvíli. Poté, co 30.6. mj. jistá paní KP,  ve jménu zásadových VV a jednoty Trojspolku obdržela své vládní štokrdle. A poté si svazáci tohoto "zodpovědného nezištného" seskupení mohou za pultíkem říkat co chtějí. Jen balíček návrhů zákonů donesených panem ministrem Hegerem čítal 1224 stran. Nic moc, že? Snad i proto, v rámci upřímné snahy o diskuzi s opozicí si opětovně navrhli, odhlasovali a odtleskali zkrácení lhůty na projednávání na 40 dnů! Jak jinak. Tak vidíte, myslí to s námi všemi jistě dobře. Spěchají jen kvůli nám všem. Než se zase rozhádají kvůli rozpočtu. Nebo tomu, že pan John nemá žádnou parlamentní funkci a tudíž "jen" základní poslanecký plat. To by se jistě mělo rychle změnit, že?

Nu a opět naivně přiznávám, že další stránky zákonných návrhů - kupř. důchodové reformy -jsem ani spočítat nestihl. Jsem prostě jenom "podposlanec", trouba z pozice.  Nestydím se však za to. To mi, pane, věřte.

S úctou 

MUDr. Jiří Koskuba