Mgr. Vítězslav Jandák

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2011 13:49:59 - Ivča

Jak by reagoval třeba Sarkozy

Příhoda pana prezidenta s rámem v Austrálii na mně dělá dojem, že to nebyla náhoda, před časem se psalo, že australští politici prezidenta Klause nechtějí přijmout kvůli jeho názorům na globální oteplování, co o tom soudíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.09.2011 17:59:58 - Mgr. Vítězslav Jandák

Ale to snad ani nebyla "represe" ze strany politiků, i když máte pravdu, že v otázce globálního oteplování tam jistý rozpor je. Ale pokud vím,  tak náš prezident  šel na diskusi do televizního studia, které je na tu smůlu umístěno ještě ke všemu v budově parlamentu. Pozoruhodné na tom je, že například na letištích, kde jsou podobné kontroly běžné a vůči standardním cestujícím velmi ostré, samozřejmě osoby VIP podobným procedurám nepodléhají. Ale to víte, stačí jeden uniformovaný sluha v livreji s pocitem důležitosti - a prezident neprezident - prostě chceš dál, musíš rámem. Docela chápu, že to pana prezidenta urazilo, představte si, že by k nám na Kavčí hory pozvali do studia nějakého cizího prezidenta a ve vrátnici by ho nechtěli pustit dál. Dovedu si
představit, jak by reagoval třeba takový Sarkozy."