ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.12.2014 10:23:18 - starýkozel

Proč jste pane Velebo od nás komunistů utekl ?!?

Proč jste pane Velebo jako bývalý tajemník Okresního výboru KSČ ve Ždáru nad Sázavou od nás komunistů utekl ?!? To je proto, že s námi by jste to v touze za mamonem neměl tak lehké ?!?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.12.2014 19:11:01 - Jan Veleba

Je vidět, že máte dost omezený obzor. Jednak toho mnoho nepřečtete, jednak si neumíte „vyguglovat“ skutečné informace, jednak jste typ člověka, který dychtí po informacích „jedna paní povídala“ no a konečně, soudě podle primitivně stavěného dotazu předstíráte, že jste komunista.

Moje odpověď je jednoduchá – ani minutu, ani den jsem nebyl pracovníkem OV KSČ a tudíž jsem nemohl být ani tajemníkem této instituce ve Žďáru nad Sázavou. Nebo si snad myslíte, že s touto minulostí, kterou mně z bezpečí vaší anonymity zbaběle podsouváte, bych byl v tajné volbě 3x zvolen prezidentem Agrární komory ČR (první mandát 52%, druhý 93%, třetí 84%)?

No a pokud se týká toho mamonu, to jste na nesprávné adrese. Zkuste se zeptat třeba pana Dyby, pana Tlustého, pana Dlouhého a mnoha dalších.