Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.08.2011 8:14:55 - alex.dva

Pseudoproblém Bátrora ?

Pane poslanče, co by hrad získal udržením pana Bátory, v podstatě je to žabomyší válka a zdržovačka, aby se nemusely řešit skutečné problémy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2011 15:48:55 - Ing. Jiří Dolejš

Souhlasím, že bychom raději měli řešit sociálně ekonomické problémy země a ne xenofobní projevy a nekulturnost státních úředníků. Problém je že se na této kauze potvrzuje personální impotence našich ústavních špiček. Nečas zjevně není schopen srovnat své mnistry  (jeho ohražení je formální) a od úředníků Hradu jim dokonce přichází podpora  Ke zdržení ale zjevně nedochází - vláda funguje i bez TOP09, jako by se skutečné rozhodování dělalo stejně jinde.

Ale v Parlamentu je dnes podobný problém - vláda spolkne v tlaku svých termínů exekutivní polotovar,a parlament místo řádné diskuse většinou v této špatné práci pokračuje - úředníci nakonec připraví komplexní pozměňovací návrhy které znamenají často podivný kompromis a o kterých už není čas ani chuť diskutovat. Takže kdo to tu vlastně vládne ? Xenofob Bátora v top funkci č ofielně iuctívaný  terista Mašín už jue juen špička eldovce u takového nevládnutí.