Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.08.2011 9:43:52 - Roman Janoušek (ne ten zloděj z Prahy)

Popularita má dvě strany stejně jako mince

Proč se někdo mstí panu Haškovi, tajné záznamy o rychlé jízdě prý zmizeli, jakýsi místní deník má informace o tom, co se údajně stalo, je to jak práce rozvědky, nemyslíte?!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.09.2011 16:09:22 - Bc. Roman Onderka, MBA
Vážený pane Romane, každá popularita má dvě strany stejně jako mince, ať již se jedná o známého zpěváka, herce či politika. Člověk, který se stane veřejně známým je tak prakticky na každém kroku pod drobnohledem médií i veřejnosti. Celou situací, týkající se podezření z překročení povolené rychlosti služebního auta hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška, se zabýval Odbor Inspekce ředitele Městské policie Brno. Dle aktuálních informací byly při vyhodnocování předložených důkazů, týkajících se předmětné jízdy auta jihomoravského hejtmanství ze dne 10. 8. 2011 zjištěny takové technické nedostatky záznamového řízení, které limitují zásadním způsobem důkazní úroveň. Z uvedeného důvodu byla celá věc prozatím odložena, v zákonné lhůtě ji lze však znovu otevřít a projednat.  Městská policie Brno spekulace o možné manipulaci s daty jakkoliv vylučuje a v případě, že někdo disponuje jinými informacemi a důkazy, žádá o jejich předložení příslušným orgánům. Pokud tedy „jakýsi místní deník má informace o tom, co se stalo“ je přímo povinen důkazy předložit a kompetentní orgány je vyhodnotí. Právní praxe a případný postih nemůže být ale založen na informacích typu „jedna paní povídala“. Práci rozvědky bych do této události rozhodně netahal.  Za váš dotaz vám děkuji. S pozdravem
Bc. Roman Onderka, MBA, primátor města Brna