ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.12.2014 23:44:38 - carmila.r

Pane senátore děkuji Vám, že bráníte našeho pana prezidenta.

Zajímá mne také, jak se stavíte k tomu, že někteří pedagogové dehonestují prezidenta před svými žáky (např.sundávání obrazu prezidenta se zdi), že jim mnohdy vyprávějí, kterou politickou oni volili či budou volit, že si vezmou děti jako rukojmí , rozdají jim červené karty a jdou s nimi demonstrovat proti prezidentovi. Myslíte si, že je správné, aby se pedagogové ve školách vyjadřovali před svými žáky o svých politických názorech? Domnívám se, že politika do škol nepatří, přesto se tak děje. Abychom se nedočkali doby, kdy kantoři budou klasifikovat své žáky za jejich politické přesvědčení. Přeji Vám, pane senátore, hodně zdraví a síly k dalšímu boji za skutečnou demokracii. S úctou Jarmila

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.12.2014 18:49:11 - Jan Veleba
Paní Jarmilo, děkuji moc za podporu. Pokud se týká sundávání obrazů prezidenta v některých školách, tak to je podle mne ještě horší než ono ubohé házení vajec. To zanechá na duši dětí určitě stopy a psychologicky rozebráno, zde se u těch nejmladších zrodí strach svobodně se vyjádřit. Doma budou slyšet něco jiného než ve škole a jsme u toho, co většina z nás důvěrně zná. A dovedu si představit, že žáci, kteří budou mít jiný názor než „učitel sundavač“ to mohou poznat i na klasifikaci. Takže zde začíná křivení charakterů a končí demokracie. Pokládám to za hanebnost.