ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2014 21:07:15 - RT

Dotaz

Vážený pane Velebo, děkuji za velice statečný počin obhajoby pana prezidenta v pořadu ČT Hyde Park a rád bych se zeptal čím Vás rušili pracovníci ČT v průběhu Vašich odpovědí, mám namysli tu potíž ze sluchátkem. Děkuji za odpověď .S úctou Roman Tuček (Prostějov)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.12.2014 9:47:13 - Jan Veleba
Vážený pane Tučku, děkuji i já Vám. A sice za to, že jste jeden z mála, kteří se neskrývají za anonymitou internetu. Pokud se týká onoho pořadu, tak mne nejdříve nějaká žena z režie do sluchátka napomínala, že jsem neodpověděl na druhou část otázky na velkoplošné obrazovce. To jsem ještě vydržel. Potom ovšem nevydržela jednu mou odpověď a utrousila poznámky, abych nelhal. To už jsem musel nahlas upozornit, že mně do toho někdo z režie mluví a projevit podiv, že moderaci nedělá pouze pan Klepetko ve studiu. Od té doby byl ve sluchátku klid. Mám s televizí za dlouhá léta, zejména, když jsem byl prezidentem Agrární komory ČR, docela velké zkušenosti, ale toto se mně ještě nestalo. Na vlastní kůži jsem se přesvědčil, že NE veřejnoprávní ČT není nestranná a není profesionální.