JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.12.2014 9:27:11 - maminka

Pane Filipe, je pravda, že jste poradil tazateli, OSVČ, že

Pokud se mu nelíbí, že musí dělat zadarmo pro exekutora , pokud jeho zaměstnanci mají exekuci, tak že si má příště před přijetím zaměstnance ověřit zda nemá exekuci a nepřijímat ho? Pokud by jste opravdu dal někomu takovou radu a nebyl to blaf, tak by jste odsoudil statisíce lidí, že nenajdou zaměstnání.. To je skutečně přístup KSČM k problematice exekučního zákona, předlužených lidí a jejich řešení? Proč vůbec KSČM dělá tak málo v boji proti lichvě, proti vymáhacím společnostem, které zničí dlužníka ještě než doputuje k exekutorovi? Pracuji ve styku se zadluženými klienty a to je skutečná tragédie a dluhy jsou nejčastější cestou k bezdomovectví. A pokud by jste skutečně dal radu OSVČ, že nemá přijímat do práce zadlužené lidi... Doufám, že jste nic takového neřekl a jen někdo zase kecá a špiní komunisty.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.12.2014 6:40:19 - JUDr. Vojtěch Filip
 Dobrý den, KSČM má již několik měsíců podanou novelu exekučního zákona, je už po několikáté na programu Poslanecké sněmovny, ale o jejím projednání rozhoduje vládní koalice, která má v Poslanecké sněmovně většinu a ještě nenašla odvahu tuto problematiku řešit. Vojtěch Filip