Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.12.2014 15:59:10 - Fulcrum

Nestydíte se ?

Neustále omíláte kolik majetku bylo církvím zabaveno . Ale pravdivě sdělte , kolik z toho údajně majetku bylo ve středověku především katolickou zločineckou církví ukradeno , kolik tisíc lídí církevní zločinci umučili a upálili na hranici aby se zmocnili jejich majetků . A že většina farářů kolaborovala s nacisty je taky známo . A je taky známo že je katolická církev spolkem úchylů , pedofilů a homosexuálů . Takže se styďte , kdyby existoval bůh , kterym se fanaticky oháníte , tak se smažíte v ohni pekelnym !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.12.2014 16:32:47 - Mgr. Daniel Herman
 Respektuji Vaše právo na vyjádření názoru. Kdyby byla pravda, co píšete, asi jen těžko by se k církvi hlásily miliony lidí a přicházely stále nové generace. Ale, myslím, že to víte i sám.
Doporučil bych Vám jednak trošku lépe studovat dějiny, abyste věděl, že to, co píšete, je od reality hodně vzdálené. Ale hlavně je škoda (především Vaše), že si ani o Vánocích neodpočinete od té hořkosti, které jste plný. Pokud máte nějaký konkrétní dotaz, klidně mi jej sdělte a rád Vám na něj odpovím.
A teď Vám, alespoň o Štědrém večeru, přeji trochu vnitřní pohody a pozitivní nálady.