ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.12.2014 12:07:40 - majli

vedení ČSSD

Nemyslíte, že by bylo kontraproduktivní, kdybyste dělal pravou ruku předsedovi? Podle mě jste si měl počkat, Sobotka se dřív nebo později zlikviduje sám a pak kandidovat do vedení. A ještě jeden dotaz, hovoří se, že nyní máte podporu v Jihomoravském kraji, což je přirozené, co ale ostatní kraje? Máte ponětí, jak jste populární zde?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.02.2015 11:17:46 - JUDr. Jeroným Tejc
Dobrý den. V sociální demokracii jsem 17 let. Za celou dobu jsem nikdy nemohl být podezírán z toho, že bych dával přednost sobě a svým ambicím před zájmy ČSSD. Raději přijdu nebo nezískám funkci, než bych účelově měnil své názory po větru.  A nehodlám to měnit. Nejde o to, kdy by bylo pro mne výhodnější kandidovat a postoupit ve stranické hierarchii. Mám jasnou představu o tom, jak by ČSSD měla fungovat a postupovat v příštích měsících a letech. Bude ale  na delegátech sjezdu, koho budou považovat za nejprospěšnějšího pro silnou, sebevědomou a komunikativní ČSSD. Podporu v členské základně cítím velkou. Nominace mám prozatím dvě. Nicméně veřejně hlasované nominace na krajských konferencích o ničem nevypovídají. Rozhodne až tajná volba na sjezdu.