Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.12.2014 10:04:07 - pochod ve stínu

Strategie prezidenta

Dobrý den. Pan Schwarzenberg opět plně využil svůj autodestrukční politický potenciál, když se pohrdavě vyjádřil o voličích z "Dolních Prčic". Řečeno poněkud pejorativně; lze předpokládat, že kombinace pokročilého věku, mizerné znalosti češtiny a neskrývaného odporu vůči nemajetným spoluobčanům povede k dalším "pozoruhodným" výrokům, které z pana Schwarzenberga učiní politickou mrtvolu. Jinou osobností schopnou oslovit širší voličskou obec lumpenkavárna nedisponuje a nepochybně si to velmi dobře uvědomuje. Otázka: Neudělal by za této situace prezident Zeman nejlépe, kdyby zaujal roli mrtvého brouka, používal jen obecná vyjádření a na zběsilé útoky lumpenkavárny vůbec nereagoval? Děkuji a přeji hezký den. pvs

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.12.2014 12:21:22 - Jaroslav Foldyna

Vážený pane,

Váš názor je zajímavý, ale jak sledujeme dnešní mediokracii, která z komára udělá velblouda, tak by strategie mrtvého brouka znamenala naprostou nadvládu pokrytectví a lži a to si myslím, že je potřeba komentovat a vymezit se proti tomu.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna