JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.12.2014 13:06:47 - Alena Klečková

PREZIDENTSKÝ KANDIDÁT

Při příštích přímých prezidentských volbách,bych Vás ráda viděla jako prezidentského kandidáta,a to nejen já. Akorát levice by měla nějak přidat nebo lépe využít situaci ke svému prospěchu.Myslím situaci,kde každé desáté dítě nemá na školní obědy,kdy se zhoršuje sociální situace chudších lidí,máme bezdomovce,bezostyšně a krutě se mluví o nových válkách. A militantního kněze Halíka nám ČT pomalu začíná podsouvat za prezidentského kandidáta. Děsím se,že se ten jeptíš dostane lidem do hlavy...Tak co říkáte na toho kanditáta? A proč tu naší levici nějak neslyším? Děkuji a hodně zdraví v Novém Roce!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2015 8:19:04 - JUDr. Vojtěch Filip
Dobrý den, děkuji za Vaši otázku, zabývat se příští přímou volbou prezidenta považuji nyní za předčasné. Je potřeba zvážit široké spektrum možných kandidátů a podle toho, a za pomoci Spojenectví práce a solidarity, se bude KSČM rozhodovat. KSČM se prostřednictvím své členské základny a těch, kteří jsou ve veřejných funkcích, snaží každodenně zasazovat o zlepšení života občanů a jejich sociálních podmínek. To, že KSČM není tak vidět, jako ti, kteří mají se svou prezentací výhody, neznamená, že kandidát, který bude na prezidenta za KSČM navržen, bude u občanů v nevýhodě. V současné době můžete veškeré informace získat prostřednictvím deníku Haló noviny. Přeji Vám hezký nový rok, Vojtěch Filip