ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.01.2015 13:31:37 - gabr-daniel

Islám

Taky si myslíte, že koupě kebabu nás přibližuje k burkám, a že máme chodit venčit psi a prasata před mešity? Váš kolega Šarapatka se už od těchto výroků, k nimž se váš předseda hlásí, byť není autor, distancoval. Co vy? Nemyslíte, že nás k nim a potencionálnímu nebezpečí přibližují spíš podobné výroky, kterými se podporuje nenávist ve společnosti?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.01.2015 22:16:41 - Marek Černoch

Dobrý večer.

 „Návod..“ pana Jiřího Kobzy, který sdílel na svém facebookovém profilu Tomio Okamura rozpoutal sice velkou debatu, ale je to natolik vážné téma, že podobné věty jsou ve svém výsledku kontraproduktivní. Takže můj názor na zmíněný článek – TÉMA ANO, FORMA NE.

 
Na druhou stranu, neustálá osočování z rasismu a xenofobie jsou absolutně mimo. Nejsem ani rasista, ani xenofob. Jen budu chránit naše lidi. V  rámci ochrany naší vlastní kultury, zvyků, tradic, ale také ochrany nás jako občanů České republiky - naší bezpečnosti, je ale hlavně potřeba podniknout kroky, které povedou k rychlé a efektivní změně legislativy. Pokud se snažíme o relevantní řešení, které má objektivně řešit tento závažný problém, nemůžeme naše úsilí znevažovat podobnými výroky. Domnívám se, že v každém z nás roste strach z toho, kdy podobná tragedie, která se stala ve Francii, postihne nás a naší zemi. Proto jsem toho názoru, že bychom se měli jako národ více semknout a podpořit plánované legislativní změny.