Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.09.2011 11:20:33 - zero

Česká politika byla nemocná vždycky, ale dnes je to opravdu žumpa

Dobrý den!
Pane poslačne je potřeba ,aby politici se konečně začínali zajímat o obyčejné lidi. Myslím, že vy odpovídáte na všechny dotazy a proto si vás vážím Poslal jsem dva dotazy, jeden panu Nečasovi a jeden p. K. Peak ani se neobtěžovali odpovědět věříte, že jejich arogance a pohrdání s voliči někdy skončí Je potřeba začít komunikovat s normálními občany a nebát se mezi ně chodit Proto Vám držím palce ve Vaší politické kariéře ať již jste v kterékoli straně.Jsem přesvědčený, že vy to myslíte s občany naší země dobře a snažíte se pro ně vytvořit co nejlepší podmínky k normálnímu žití. Děkuji za odpověď a přeji hodně úspěchů ve vaší polítické kariéře.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2011 20:35:24 - Ing. Jiří Paroubek
Přes dovolenou se i také stalo, že jsem nějaké otázky lidí neodpověděl. Po čtrnácti dnech již nebyly aktuální. Opravdu se snažím, alespoň stručně, reagovaat na všechny dotazy. Nechci být patetický, ale chápal jsem
politiku vždy jako službu veřejnosti. Česká politika byla nemocná vždycky, ale dnes je to opravdu žumpa. Snad se to změní, chci tomu napomoci.