Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.10.2011 8:34:06 - jan.salmon@seznam.cz

Finacování politické soutěže

Pane Dolejši problém vaší strany je nedostatek financí abyste mohli udělat masivní předvolební kampaň. Nebylo by vhodné požádat o pomoc komunisty z jiných zemí o finanční pomoc? Mám na mysli Hugo Chávese, který má peníze z ropy případně jiný socialistický země. Po vašem vítězství byste jim vše vrátili ze zabavenejch majetků parazitů jako je Bakala a ostatních sviní z ODS a TOP 09.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.10.2011 12:39:00 - Ing. Jiří Dolejš
    Nemyslím, že by k spravedlivé politické soutěži a našemu lepšímu obrazu přispělo, kdyby české politické strany začali soutěžit i na poli zahraničních sponzorů. Handicap politických stran, které jsou spíše na straně těch chudších asi budeme muset vždy vyrovnávat jinak.  Určité možnosti jsou jak na poli kvality naší práce, tak na poli regulace financování stran (od státu i od sponzorů).  Když ale srovnáte stamiliony vynaložené dosud v každých volbách pravicí, tak rozdíly ve volebních výsledcích tomu handicapu neodpovídají - na vynaloženou korunu má KSČM jasně nejlepší výsledek.