Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2015 20:01:16 - Ladová

co ještě do Čech - právo šaría ?

Dobrý den
doporučuji shlédnout na ČT Hyde Park s ředitelem Muslimské unie v ČR M.Abbasem,který by chtěl výjimku pro muslimy - právo šaría a další jeho názory, myslím,když takto uvažuje ředitel, nechci domyslet jak uvažují ti ostatní u nichž má jistě respekt a autoritu. Myslím,že i kdyby se za svá slova omluvil, těžko mu někdo uvěří,když je jim dovoleno klamat.Ve Francii se nepodařilo začlenit některé přistěhovalce ani za 2 generace a žijí na předměstích,kam se bojí i policie.Já osobně bych radši navštívila mešitu (pokud by mi bylo dovoleno bezpečně opustit hotelový komplex) v některé arabské zemi, než se procházet kolem mešit v Česku, kam nepatří.Proč každý kdo neni nakloněn přistěhovalectví, je hned ocejchován jako rasista, nebylo by lepší vyslechnout také jejich důvody a názory ??Proč se tolik muslimů chce stěhovat do Evropy,zcela jiné kultury, než do některého bohatého arabs.státu,třeba do Saudské Arábie,kde by jim jejich zvyky nedělaly problémy ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.01.2015 21:19:00 - Jan Hamáček
 Pokud vím, pan Abbas reprezentuje velmi malou a velmi specifickou skupinu muslimů. Pokládám za chybu ČT, že jej prezentovala jako hlavního mluvčího této komunity. Já zastávám názor, že problémem, kterému čelíme jsou teroristé, radikální islamisté, nikoli islám jako náboženství.