Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2015 17:20:00 - HanaP.

přistěhovalci

Podle je řešení problémů s přistěhovalci tak ošemetné, že se mu všichni politici vyhýbají zuby nehty. Souhlasíte? Sama jste také naznačila, že je třeba změnit zákony. Můžete být ale konkrétnější? Jaká konkrétní opatření je třeba přijmout? A poslední dotaz, jste pro zrušení Schengenu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.01.2015 12:07:13 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Vážená paní Hano P.,

souhlasím s Vámi, že dnešní politická garnitura problematiku přistěhovalců neřeší. Sama cítím v zájmu našich občanů potřebu přijít s konkrétními návrhy, které by zajišťovaly jejich bezpečnost. Pracuji proto se svým týmem na návrhu změn legislativy a snažím se vyvolat co nejširší diskuzi na toto téma. Chci, aby řešení byla věcná a účinná.  Chcete, abych byla konkrétnější, což v současné době nemohu, neboť mají-li být příslušná opatření efektivní a účinná, je třeba, aby jim předcházela široká věcná diskuze. Činím tak jak na půdě parlamentu, tak i v mezinárodním měřítku. Mám-li být konkrétnější, pracuji v současné době se svým týmem na legislativním návrhu, který by omezoval práva těch, kteří k nám přicházejí, naše zákony nerespektují a nutí nás, abychom my respektovali jejich zvyklosti. Pokud jde o Schengen, jsem názoru, že je potřeba se zamyslet nad jeho současnou podobou.

S pozdravem

Jaroslava Jermanová