ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2015 13:33:24 - Alena Klečková

inkluze handikepovaných dětí

Zdravím,pane senátore. Tak zase pan prezident něco řekl a ČT opět ukázala svoje kvality! To přeci není možné,aby někdo takto manipuloval s informacemi, zase. Pořád ve stejném stylu,žádná vynalézavost,je to pořád dokola,stupidita z nich čiší na sto honů. A my je platíme! Pane senátore, přeji Vám hodně zdraví v Novém roce a mnoho tvůrčích sil a vynalézavosti při tvorbě nebo novele zákona o ČT. Věřte,že na něj čeká spousta lidí,všichni ještě z té televize nezhloupli.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.01.2015 14:21:51 - Jan Veleba

Paní Klečková, moc Vám děkuji a přeji nápodobně. Ten zákon se dopilovává a předpokládám, že do měsíce ho předložím. Nespokojenost s ČT je podle mne masivní a bude to zajímavé. Pokud se týká těch handicapovaných, tak prezident neměl na mysli tělesně postižené, ale mentálně a měl pravdu. Vím co říkám, protože mám vystudované tři profese a jedna z nich je pedagogika na filozofické fakultě současné Masarykovy univerzity v Brně. Speciální pedagogikou jsme se zabývali a pro mne je to naprosto jasné.