Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.11.2011 16:09:31 - Ondrej_Katz

Hrubnutí politické diskuse

Co říkáte, vážený pane poslanče, na Bártovo Fuck Off? Které vlastně "nebylo takto myšleno"... Směšné, že?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2011 11:13:40 - Ing. Jiří Dolejš

Parlament by měl být přední tribunou k poměřování a  tříbení názorů. Bohužel si opozice s koalicí nenaslouchají a tak popularita politiků a poslanců dál klesá. Kdo by také obdivoval takovou hašteřivou a neužitečnou sešlost. S tím ale souvisí i to, že mnozí cítí jako by parlament byl na prd (slovy rovněž pana poslance Bárty). Pokud bude vše rozhodováno na úrovni několika lidí v K9 a parlamentní diskuse tlumočící názory voličů bude ty mocné jen zdržovat, nebude jinak. Ale pozor - aby nám nevyrůstaly z tohoto podhoubí ukřičení hypnotizéři davů jako kdysi jakýsi Adolf.

 I z opozičních řad zaznívají bohužel někdy nevybíravé výrazy jako hlupáci či pařezové. A  z druhé strany obdobně - jako by nebyla skutečná témata. Pan Topolánek svůj vstyčený prostředníček kdysi vysvětlil, že to byl vzkaz  kolegovi jaká je jednička. Pan Bárta to vysvětluje tím, že byl přepracován z obstrukčního maratonu. V každém příapdě je to nejen směšné, je to špatné a omluva je minimum co lze udělat proto abychom se za chvíli nedostali až k fackám. A k tomu že venku zdomácní volání po vládě silné ruky.