ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2011 21:39:24 - Jan 1

Osobní ambice

Díky za předchozí odpověd. Nicméně jak se máme my obyčejní občané zorientovat v tom kdo říká pravdu a co je jen humbuk v novinách? A co táhne Vás jako údajně úspěšného podnikatele do politiky, má to vůbec smysl?Větsinou se z politika zázračně stane podnikatel než z podnikatele šťastný politik...:-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.11.2011 7:53:05 - Tomáš Hradil

Většina občanů, sledujících polické dění, se v politicích nevyznají. To je pravda. Jsou jen marketingově ovládání politickými manipulátory. Doufám ale, že u většiny občanů stále funguje zdravý rozum. Rozklíčovat, co je pravda a co humbuk je těžké, ale většinou s časem pravda vypluje na povrch. Nejsem si jistý, jestli jsem úspěšný podnikatel, ale jsem přesvědčen o tom, že jen lidé, kteří mají vlastní finanční zázemí, zkušenosti z podnikání, znalosti o ekonomice a práce s lidskými zdroji můžou stávající katastrofální stav na radnicích změnit. Vzhledem k ekonomické situaci a jasné prognóze, že stav financí pro městské pokladny bude ještě horší, je možné tyto změny realizovat. V době blahobytu se změny nedělají. Tato doba je za námi a hned tak se nevrátí. A štěstí ? Co je to štěstí ? Muška jenom zlatá :-). Ne, nejsem štastný z toho, jak se dělá politika na Rožnovské radnici. Budu ale šťastný, když se mi alespoň něco podaří udělat pro město, které mám rád. Přál bych si, aby moje dcera v dospělosti bydlela v Rožnově. Jsem si však vědom toho, že pokud se mi podaří něco pozitivního vykonat, budu po zásluze potrestán. V naší společnosti se úspěchy neodpouštějí.