Mgr. Bohuslav Sobotka

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.11.2010 11:53:12 - kapek

ČSSD je stranou s jasnou programovou vizí

Oslovil mě jeden komentář Jindřicha Šídla, ve kterém tvrdí, že dvě největší české strany se pomalu vyprazdňují. V Praze se chystají přehlížet vůli voličů, v čelech nestojí žádní výrazní lídři a členské základny jsou buď dost slabé nebo prolezlé velrybářskými nábory. Dá se s tím něco dělat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.11.2010 17:00:32 - Mgr. Bohuslav Sobotka

ČSSD zásadně nesouhlasí s plošnými a nesmyslnými škrty, které ohrožují bezpečnost a zdraví naší společnosti. Uvědomujeme si nutnost stabilizace veřejných rozpočtů, ale naše cesta je především o společesnké odpovědnosti - chceme zavés progrsivní zdanění, zvýšit daně nejbohatším, zvýšit výnosy z hazardu, zpřísnit veřejné zakázky a účinně bojovyat proti praní špinavých peněz.

Druhá část Vaší otázky se týká "vyprázdněnosti" stran. Odkázal bych Vás zde na záznam z naší programové konference, kde jsme s významnými filozofy a politology debatovali o dalším směřovnání ČSSD.

Vše najdete na webu www.cssd.cz