Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.11.2011 10:57:11 - hugo

Odpověď na dotaz

Pane primátore, gratuluji Vám, že se Vám podařilo vyřešit problém se zvukovými záznamy z jednání zastupitelstva. Jak moc, ale díky novým pravidlům sníží jejich zmiňovaná informační hodnota a jak dlouho bude trvat jejich zveřejnění? Děkuji za odpověď a ještě jednou gratuluji k úspěchu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.01.2012 13:23:47 - Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

Stanovisko Úřadu pro ochranu osobních údajů, které musíme brát v potaz, bylo takové, že záznamy musíme před uveřejněním upravit tak, aby neobsahovaly obrazové a zvukové údaje, které by nebyly v souladu se zákonem na ochranu osobních údajů. Provedli jsme tedy nutné úpravy. Ty jsou z obrazového hlediska minimální, zvuková stopa záznamu má též požadovanou vypovídací hodnotu. Upravili jsme nebo vyměnili jsme za neutrální záběry ty části videa, kde jsou účastníci jednání, kteří neposkytli potřebný souhlas ve smyslu zákona, resp. těch, které se nám s konkrétním souhlasem nepodařilo ztotožnit.