ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2011 1:12:01 - Jan 1

Městské lesy

Dobrý večer,

Před chvíli jsem se vratil ze zahraničí a pravě jsem dočetl Vás článek. Nic proti Vám, ale to myslíte vážně, že jste mohli mít jako město k dispozici o cca 24 mil KČ v rozpočtu města více? Nebo se jedná jen o politickou kachnu? To myslíte vážně a stojíte si za tím, že město podle těchto informací řídí absolutně nekompetentní zástupci,kterým v době nedostatku financí z veřejného rozpočtu je vcelku jedno, jaké výnosy město v tomto roce získá?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.11.2011 14:34:57 - Tomáš Hradil
Nejedná se o žádnou politickou kachnu, ale o důsledek zájmu o "správu věcí městských". Na počátku mé práce v zastupitelstvu jsem s údivem zjistil, že se hospodařením městské společnosti Městské lesy Rožnov s.r.o. nikdo nezabýval více než 10 let. Dokonce místostarosta Mikušek oznamoval zastupitelům, že hodnota městského lesa je větší než 1/2 miliardy korun. Úsměvné, když z posudku, který jsem nechal zpracovat, je zřejmá hodnota ve výši 200 mil. Kč. Pokud ani místostarosta neví, jaký majetek spravujeme, tak kdo potom? Ostatní zastupitelé ani nevěděli, o čem se vlastně diskutuje.... Pro mne je důležité, že na příští rok uvádí vládnoucí koalice na radnici města nájem lesa na  4,5 mil. Kč. To je podstatné. Jsem přesvědčen, že je to důsledek aktivní činnosti klubu VV v Rožnově. To , že se nic nevyšetří a kauza bude zametena pod korebec je zřejmé, ale pro mne nepodstatné. Kdybychom měli být důslední, tak by musely být nové volby, protože 70% zastupitelů by bylo ve výkonu trestu.....