Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.01.2015 6:57:27 - Venda-jogista

nerozumím tomu

Informace a zase jen informace....a potom jednání. A informace i pro lidi, pokud je nám tato kauza předkládána k zaujmutí stanoviska. Působit jen na city, emoce, matka, zoufalství, nesmí plakat....to je hrozné, ale vypovídá to vše o případu?

Dnes jsem se dočetl třebas toto :"Poměry v rodině Michalákových předtím, než jim norská sociálka Barnevernet v roce 2011 odebrala děti, byly takové, že by možná ke stejnému opatření sáhly i české úřady. Říká to ředitel Úřadu pro mezinárodněprávní ochranu dětí (ÚMPOD) Zdeněk Kapitán obeznámený se spisy norských soudů, které případ řešily."

Co o tom všem vím ?

Fakt je ten, že žije-li občan v cizí zemi, musí se podřídit místním nejen zvykům /při setkávání se s lidmi ve svém nejbližším okolí/, ale i ctít zákony.

Když nebude ctít třeba norské dopravní předpisy, vystavuje se postihu.

Václav Žáček, člen KDU-ČSL

P.S. - i tak přeji mnoho zdaru, Tomáši

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.01.2015 15:54:19 - Tomáš Zdechovský
 Ahoj Vašku,děkuji za dotaz.
K tomu, co píšeš. Chápu, že tomu nerozumíš, protože ten případ je nesmírně složitý. Teprve v Norsku jsem případu opravdu porozuměl a do hloubky uvěřil.
Jinak nevěř tomu, že by děti odebrala česká sociálka. Podle mě je to lež. A trochu mi je to líto, že to řekne někdo tak inteligentní a vysoce postavený. Měl jsem možnost kauzu sledovat a jsem přesvědčen, že by se tak nestalo.
Podle dalších informací na mém fb zjistíš, že řada věcí, které se v Česku uvádí, je nesmysl!
Krásný den přeje Tom