Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2015 11:48:51 - Katuska

Spaní s rodiči je sexuální harašení?

Dobrý den,
je pravda, že se v Norsku bere spaní dětí s rodiči v posteli bere jako podezřelé a hrozba sexuálního obtěžování ze strany rodičů?
Dále by mne zajímalo, zda se bude organizací BV zabývat dále i po případu Michalákových? Vy, či jiný europoslanec, či evr. parlament?
Není přeci možné přehlížet tento novodobý hon na čarodějnice, kde se bezostyšně berou děti rodičům a ještě s nejvyšší drzostí se říká, že je to ve prospěch dětí. Nebo se opravdu Norsko myslí, že tolik rodičů je zvrhlých a sexuálně či jinak obtěžuje a zneužívá své děti? Tato "ochrana dětí" se naprosto vymkla kontrole.
Děkuji Vám, že v Norsku bojujete proti zlovůli BV, že situaci neignorujete, či nezlehčujete situaci tím, že jde o davovou hysterii, protože Norsko je přeci ten civilizovany stát, kde se neděje nic nekalého. díky Vám i ostatním, co hájíte české děti, děti a rodiče všeobecně. děkuji. bojujte a nevzdávejte to, moc držím palce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.01.2015 16:23:50 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz. 
Úplně to není tak, že by za spaní rodičů s dětmi se odebíraly děti. Tam se spíše bere, pokud při tom spaní se rodiče dítěte dotýkají a je úplně jedno kde a jak. Aspoň to mi tvrdili psychologové v Norsku.
Ano, chci se případy nejen v Norsku dlouhodobě zabývat. Mám teď podnět ze Švýcarska, Velké Británie a dalších zemích a určitě to nechci přejít bez povšimnutí.
Souhlasím s Vámi, že je to novodobý hon na čarodějnice, který se bohužel vymkl jakékoliv kontrole. Nejde ten případ zamést pod koberec a nejde přehlížet utrpení dětí.
Krásný den přeje Tomáš Zdechovský