Božena Sekaninová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.01.2015 14:20:25 - Pann

Nebudu volit ČSSD

Paní senátorko.
Jaký je Váš názor na Ukrajinu?Bojují tam fašistické jednotky za podpory NATO a USA ?
Nechová se Zaorálek příliš vstřícně vůči zájmům USA na Ukrajině?
Mohu Vás ubezpečit že díky vstřícné politice ,vůči EU a USA ,Vaší strany nebudu ani já ale imnoho dalších občanů ČSSD volit.
Zaorálek to pouze završuje-chová se naprosto valstizrádně.

J.Filip
Šternberk

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.02.2015 23:24:09 - Božena Sekaninová
Podle obsahu vašich dotazů a jejich formulací vidím, a nepochybuji o tom, že již dávno mnozí z vás získali správnou odpověď k situaci na Ukrajině. Předpokládám, že chcete znát můj názor.

Budiž, zde je. Na Ukrajině se násilně dostali k moci neonacisté a vyznavači fašismu.  Vím, jsou to silná slova, ale ten, kdo z nás měl možnost a především odvahu nahlédnout na nezávislých sociálních sítích internetu na průběh „majdanských“ událostí se stupňovanou brutalitou a násilím, na vykonávané vraždy v přímém přenosu na zajatých bezbranných příslušnících pořádkových jednotek Berkut, kdo viděl fanatické boření pomníků připomínajících vítězství nad německými nacisty a zneuctění památky padlých dědů a pradědů – hrdinů druhé světové války, osvoboditelů právě této pustošené země, ten, kdo viděl brutálně upálené desítky občanů v Domě odborů v Oděse nebo záběry z „demokratického“ jednání ukrajinského parlamentu pod dozorem zakuklených ozbrojenců – nemůže mít kladný názor na současné ukrajinské drama, kde hlavním producentem jsou USA a v koprodukci se podílí vlády států EU spolu s nezbytnou aliancí NATO. Často se sama zamýšlím nad tím, jak je možné, že někdo ze zodpovědných politiků může tato uskutečněná zvěrstva tolerovat.

Snad proto, že jsme s Lubomírem Zaorálkem straničtí kolegové, dostávám velice často podobnou otázku: Nechová se Zaorálek příliš vstřícně vůči zájmům USA na Ukrajině?   Z dotazů mi vyplývají zároveň i odpovědi všech, kteří je položili. Ano, vím, že většina občanů velice citlivě vnímá vyjadřování pana ministra zahraničí Zaorálka, a nejenom k situaci na Ukrajině. Lidé nesouhlasí a odmítají naší zemi vnucovanou roli poddaného lokaje v Evropské unii. Odmítají bez výhrad a uvážení poslušně podporovat uplatňování dalších a dalších sankcí EU směrem k Rusku.

Také já je považuji za ekonomicky nevýhodné, neúčinné a poškozující naši zemi.