Božena Sekaninová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.01.2015 15:58:50 - zuna11

Paní senátorko,

i já bych Vám chtěl alespoň touto cestou poděkovat za to, že jste se vyslovila proti postoji p. Zaorálka. Jeho vyjádření k situaci na Ukrajině, jeho až nechutně licoměrné podlézání všemu co vzejde z EU, a nakonec i k jeho neustálé kritice prakticky všeho, co řekne prezident Zeman, to vše se vaší straně vrátí hned při parlementních vobách. Žiji mezi obyčejnými lidmi a věřte, že tato témata jim nejsou lhostejná. Pouze mezi pravičáky a to jenom občas slyším, že sympatizují s USA. Naopak skoro všichni nešetří kritikou nejen USA a EU, ale především postoji našich politiků. A to jste dnes především Vy!
A tak bych si moc přál, aby se na sjezdu ČSSD o postoji p. Zaorálka hovořilo, a byl vyvinut tlak na jeho když ne přímo odvolání, tak alespoň na změnu rétoriky. Jsem bývalý člen ČSSD, a p. Zaorálka znám osobně. O to víc se divím, jak se jeho názory změnily!!! Mohu pouze spekulovat co je toho příčinou... S jeho současnými názory by směle mohl podat "přetupní lístek" do TOP09
Přeji pěkný den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.02.2015 23:25:55 - Božena Sekaninová
Nečekáme na závěry březnového sjezdu naší strany, kde se zcela jistě bude hodnotit a hovořit o výsledcích práce každého z nás.

Věřte, že nejsem sama, kdo prosazuje při jednáních otevřeně podporu slušné a skutečně nezávislé zahraniční politice naší země.