Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2015 17:19:08 - Slánský I.

Jak byste hodnotila Stropnického jako ministra obrany?

Nemyslíte, že ministerstvu obrany by pomohlo, kdyby ho po dlouhé době řídil odborník? Pan Stropnický má své kvality, ale ne jako ministr obrany. Vůbec nechápu, jak se jím mohl stát. Kde jako herec nabral zkušenosti, vy ano?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.03.2015 15:16:26 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den, jako opoziční politička postrádám u současného vedení ministerstva obrany jasnou vizi či strategii, kam má naše armáda směřovat. A to je zvláště v dnešní době, kdy se proměnila geopolitická situace a přibývá bezpečnostních hrozeb, obrovská chyba. Vadi mi i to, že jeden ministr něco zavede, druhý to bohužel jenom z principu zruší. Zejména v oblasti obrany země by měla existovat kontinuita. Také mě velmi mrzí, vyhrocení vztahů mezi ministrem Stropnickým a náčelníkem generálního štábu generálem Petrem Pavlem, kterého si velmi vážím. Jejich mediální přestřelky nepřináší stabilitu a klid na práci ani pro jednoho.