ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2015 15:11:50 - bezdez

Výzva k interpelaci

Pane Velebo obracím se na vás jako na jednoho z mála důvěryhodných politiků,abyjste interpeloval předsedu senátu ve věci veřejného vyhlášení poslance Gabala,že je sněmovna plná ruských špionů -poslanců.Protože se jedná o vážnou věc oslovte prosím i bezpečnostní výbor senátu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2015 11:05:23 - Jan Veleba
Poslanec Gabal by se výborně hodil do padesátých let. Tam stačilo na někoho nepohodlného ukázat a státní mašinérie už se postarala, viz vykonstruované procesy. Souhlasím s vámi, že se jedná o vážnou věc s tím rozdílem, že není třeba zkoumat nařčení pana poslance, které je úrovně Radia Jerevan, ale je třeba se podívat na jeho duševní stav. Já sám pana Gabala neznám, ale soudím, že se Poslanecké sněmovny dostal někdo, kdo na to mentálně nemá. Jinak chci upřesnit, že v Senátu interpelace nejsou, ale v našem senátním klubu váš podnět projednáme a rozhodneme se, jakým způsobem na tyto ubohosti reagovat.