JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2015 21:42:56 - jinesta

Zklamali jste

Pane Filipe, proč jste tak servilní vůči naši mediální sféře, která je naprosto nekorektně protiruská. Cožpak jste už i vy komunisté zapomněli, kdo nás osvobodil ve 2.světové válce? A kdo začal bratrovražedný boj na Ukrajině? USA je největším zlem na světě a vy se jich snad bojíte nazývat pravými jmény.
S pozdravem
Jindřich

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2015 9:32:05 - JUDr. Vojtěch Filip
Dobrý den, pokud máte zájem o pravdivé názory nezkreslující historii, je dobré sledovat Haló noviny, které si můžete přečíst i na internetu, případně Facebook a webové stránky KSČM, kde najdete naše oficiální názory. Pokud naši členové vystupují v jakýchkoliv médiích, působících na území České republiky, jejich názory jsou pravdivé a co se týče jejich obsahu, nepodléhají žádnému vlivu. Vždy se ve svých postojích snažíme prosazovat program KSČM, který má jediný cíl, působit ve prospěch občanů naší republiky. Hezký den, Vojtěch Filip