ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2015 8:27:12 - Jeseterka

Sjednocování nebo příkop?

Opravdu si myslíte, že pan prezident náš národ spojuje? Stačilo se dívat na včerejší "kotel", abych došel k názoru, že je tomu přesně naopak. Nedomnívářte se, že ta včerejší parta uřvaných fanoušků neudělala prezidentovi spíš medvědí službu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2015 21:20:15 - Jan Veleba

 Nespojuje a není to v tomto stavu společnosti ani možné. Miloš Zeman vyhrál přímou volbu, ale poražená strana se s tím nikdy nesmířila. Výsledkem je trvalá mediální kampaň proti prezidentovi, kterou vede Ne veřejnoprávní televize. Jestlipak víte, že tisková mluvčí generálního ředitele ČT Alžběta Plívová byla tiskovou mluvčí TOP 09? Zvláštní, není liž pravda. No a k té partě, jak vy píšete uřvaných fanoušků mně napadá následující asociace. Jistě si vzpomínáte, jak prezident stejně jako vy nazval dav červenokaretníků na Albertové a k tomu ještě přidal něco o tom, že to byli řvoucí Neandrtálci. A ejhle, hned se vynořili dva jacísi profesoři, kteří pravili, že Neandrtálci neřvali a tento vědecký objev zaměstnával dva dny média, která souhlasně přitakávala. Z toho jsem si udělal závěr, že je v podstatě úplně jedno, co prezident řekne, ale reakce je notoricky stejná.

 Víte ale, všeho do času. Pražská kavárna má sice v médiích velký vliv, ale jednu záležitost nemůže nikdy zvládnout - oblbnout masy obyčejných lidí, mlčící většiny. A to, že podpora prezidenta v posledním průzkumu CVVM šla nahoru o plných 10%, z 34 na 44%, to je velmi vypovídající. A bude hůř. Jsem si skoro jist, že se prezident v nejbližší době přehoupne přes 50%.