Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.02.2015 11:51:49 - Lucie Š.

popularita

Když zde čtu některé dotazy, stydím se za to, že jsem Češka a nechápu, kde se bere v lidech ta závist. Je totiž zajímavé, že kritici se začínají ozývat poté, co jste skončil jako třetí nejpopulárnější politik EP u nás. Pan Pospíšil má podporu dlouhodobě a Ransdorf, o něm lidé ví jen kvůli jeho skandálům. Věřím, že nestrčíte hlavu do písku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.02.2015 16:35:43 - Pavel Telička
Dobrý den, Lucie, pokud Vás tak mohu oslovit. Upřímně nejsem příznivcem takových průzkumů, protože dle mého názoru nemohou zohlednit ani kvalitu práce jednotlivých poslanců v EP (neboť pozornost médií EP je zatím minimální a občané naši práci nemohou příliš vysledovat, i kvůli masírovací PR aktivitě některých jednotlivců), ani to, kdo je jak v EP dlouho, ani třeba známost te které osoby z předchozích aktivit na vnitřní politické scéně. Nicméně i tak si pozitivního hodnocení vážím. Podstatnější je druhá rovina Vaší poznámky. Sám jsem mnohdy zaražený  ohledně zbytečných výlevů zlosti, závisti a někdy i horších. A to často od lidí, kteří ty "kritizované" ani neznají. Nechápu, jak to může někoho uspokojovat. Dovolte mi Vám závěrem poděkovat za Vaše slova. S úctou Pavel Telička