ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.02.2015 17:45:00 - jurkanin

Souhlasím s vámi a díky za váše postoje.

Nemám žádný dotaz pouze chci vyjádřit dík za postoje p. senátora Veleby, týkající se ukrajinské krize, vystupování prezidenta M.Zemana a hlavně za to, že má odvahu je prezentovat v mediích. Mám pocit, že i spousta jiných politiků je sdílí ale bohužel mají obavu z kritiky od "pravdoláskařů" a ostatních rádoby intelektuálů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2015 20:50:05 - Jan Veleba

 Vážený pane Jurkanine, děkuji Vám za podporu. Jinak si myslím, že máte pravdu - mnoho politiků má obdobné názory, ale jen velmi málo má odvahu je veřejně prezentovat. Víte, ono je to tak pohodlnější. Nikoho neprovokujete, pěkně proplouváte, nikdo proti vám nebojuje. Já to ovšem tak nedělám.

Všimněte si tohoto mého profilu. Většina otázek a reakcí je pro mne pozitivních, ale výsledná známka, teď je 2,75, tomu vůbec neodpovídá a postupně se zhoršuje. Kdykoliv něco napíšu či vystoupím, tak se aktivuje smečka odpůrců a tato známka se zhoršuje. Já vím, která skupina to je - okopávali mně kotníky, když jsem vedl Agrární komoru. Mně je to ale šuma fuk, protože nejdůležitější jsou konkrétní reakce a dotazy a ty vyznívají úplně jinak. A to je podstatné.

Tož ještě jednou - díky.